Общество

Любо Нейков: Гала, вземам те за дъщеря, осиновена си

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Актьорът Любо Нейков предложи на Гала да я вземе за дъщеря. Това стана по време на разговора в „На кафе“, когато Любо обясняваше как общува с дъщеря си.

Възхитена, Гала определи Нейков като прекрасен баща, а той й каза: Защо не ми станеш дъщеря. След като Гала каза, че приема, той продължи: Взимам те за дъщеря, осиновена си.

Само внимавай да не напълнееш, защото готвя мното хубаво.

Преди това Любо Нейков обясни защо от една година не влиза в социалните мрежи, защо обича директното общуване с дъщеря си и иска ли тя да наследи неговата професия.

Дъщеря ми сега нека да си поема към училището и да се грижи там за домашните, аз само ще й помагам и ще гледам отстрани. Иначе от една година не съм в социалните мрежи, защото повече ми харесва да гледам хората в очите, да се прегръщаме и да се целуваме, а не да сме постоянно в телефоните и в някакви социални мрежи. Какво ще научиш оттам, заяви Любо.

Извинявам се, много глупава приказка, палачинката се обръща, може би идва това време, в което ще се обърне и ще захвърлят повечето хора телефоните и ще търсят тоя контакт, съгласи се Гала.

Нейков призна също кой е любимият му момент на сцената.

Така съм възпитан от семейството си, че винаги съм имал респект към по-възрастните. Може един ден да е по-голям от тебе, но един ден повече е видял от тебе и знае един ден повече. С респект към всички по-големи. От първите си изяви в театъра и на сцената за мен любим момент е да извадиш колегите от обувките и да се опиташ да ги разсмееш. Защото, ако ние не си направим на нас да ни е хубаво, няма как да е хубаво на публиката. Първо трябва ние да сме убедени в това, което правим, за да го предадем на публиката, коментира Любо Нейков.

Related Articles

Back to top button