ЛАЙФСТАЙЛ

Шеф Петров попиля Мила Роберт: Доказателство, че гнило дърво не може да роди хубава ябълка!

Мила Роберт, която бе обвинена, че е поругала българския трибагреник по време на гей парада в София, продължава да получава хейт и обиди по свой адрес. Този път той се случва от шеф Петров, който, както добре знаем, не се старае да си подбира особено думите, а удря директно със смисъла им.

„Мила Роберт е доказателство, че гнило дърво не може да роди хубава ябълка“, написа в социалните мрежи готвачът. И думите му може би не учудват някои заради предисторията, която има с майката на изпълнителката.

Шеф Петров и майката на Мила – Ваня Щерева, имат дълга история още от „ВИП Брадър“ насам. В Къщата агресивният готвач често я хапеше словесно и оттогава двамата не се нравят много-много.

Без срам: Мила Роберт върти дупара на пилон в Ню Йорк СНИМКИ

Ваня Щерева засега си мълчи и не е правила изявления нито по въпроса с Мила, нито по въпроса с грубия Петров. А броени часове след избухването на скандала Мила се извини публично и си пожела да върне времето назад, а мнозина заподозряха ирония в думите й. 

„Искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад – бих я сгънала прилежно“, заяви младата певица.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

Новините Днес

Related Articles

Back to top button